컵라면볶음밥 구워 먹으면 더 맛있다. ! 신박한 라면요리 : Tasty Korean ramen fried rice recipe > 간편한 레시피

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친절한 레시피 | 컵라면볶음밥 구워 먹으면 더 맛있다. ! 신박한 라면요리 : Tasty Korean ramen fried rice recipe

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안녕하세요.
. 부부밥입니다.
요즘 컵라면볶음밥이유행이라고 하더라고요유행에 한 발 뒤쳐지는 부부밥! 오늘도 역시남들보다 늦게 컵라면볶음밥을 만들어봤습니다.
컵라면을 잘게 부순 후 라면수프를 넣고 면이 잠길 정도로만 뜨거운 물을 부어주세요.
파는 송송송 썰고 팬에 식용유, 파를 넣어파기름을 내줍니다.
계란 하나를 톡~터트려 휘리릭 볶아주세요.
한 덩어리로 굳어버린 찬밥을 넣어 볶아줍니다.
밥을 볶다가 라면을 넣고 다시 휘리릭 볶아주세요.
완성된 컵라면볶음밥을 다시 컵라면 용기에꾹꾹 눌러 담아주세요.
팍팍팍 힘을 주면서 눌러줘야 볶음밥 모양이 예쁘게 나와요컵라면 용기를 뒤집어 그릇에 담아주면 예쁜 컵라면볶음밥이 만들어집니다.
물론, 계란후라이도 잊으면 안 되죠.
기름을 주르르 넣어 튀기듯이 구우면맛있는 계란후라이가 완성돼요라면 국물에 밥을 말아먹는 것과는 또 다른 매력을지닌 컵라면볶음밥이네요.
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이 컵라면볶음밥을 더 맛있게 먹고 싶다면밥전으로만들어 보세요.
어떤 방법으로든 라면을 잘게 부수고 라면수프를넣은 후 면이 잠길 정도로 뜨거운 물을 넣어주세요.
팬에 식용유를 두르고 김치를 볶아줍니다.
밥에 볶은 김치, 계란 1개그리고 라면을 넣고 골고루 섞어주세요.
이렇게만 하면 밥전으로만들기가 쉽지 않거든요밥이 잘 붙어있을 수 있게개별 포장되어 있는 모짜렐라 치즈 1봉약 70g 정도이죠. ? 모짜렐라 치즈 1봉을 넣어골고루 섞어줍니다.
팬에 식용유를 두르고 컵라면볶음밥을 한 숟가락씩 올려주세요.
바닥면이 노릇하게 구워지면 뒤집어서 다른 쪽도 구워주세요.
이거이거 아주 별미랍니다.
김치에 치즈까지 들어가니 더 맛있어요.
참고로, 제가 이걸 뜨거울 때 그리고 차가울 때도 먹어봤거든요근데 식은 후 먹어도 아주 맛있어요.
오늘도 끝까지 시청해 주셔서 감사합니다.
안녕~

Hello~Many people in Korea are makingcup ramen fried riceI'm notvery trendy personso as usualtried cup ramen fried ricel little laterfirst, break ramen to small pieces. put ramen seasoning in and pour water just enough to cover the ramenslice green onion. pour cooking oil in pan andstir fry green onioncook eggput cold rice and stir frywhen rice is fried put ramen and cookput fully cooked cup ramen fried rice in ramen packagepress down firmlyso that in would maintain shapeplace ramen package upside down onto the plate and it is almost doneof course fried egg is essentialpour cooking oil into panand cook your eggsnormallymix rice in left over ramen soup, but making fried rice hastotallydifferent tasteDont's forget to subscribe and click thumbs up button :)If you would like to make this ramen fried rice more tastycook it more crispy!break ramen to small pieces , put ramen seasoning inand pour hot water just enough to soak your ramenpour cooking oil into pan and cook kimchirice, kimchi stir fry and eggput ramen and mix thoroughlyand now you need to add one more ingredientsin order to make ramen fried rice stick togetheryou need to add mozzarella cheeseadd 70g of mozzarella pizza cheeseand mix thoroughlypour cooking oil in heated pan and cook ramen fried ricewhen the bottom side turns golden brown flip it over and cookthis is really tastyespecially with kimchi and cheese added!I ate it when it was hot and when it was coldand the taste is good even when it turns coldWhy not cook it inwhole piece?of course,also tried making it inwhole pieceI placed cheese at the bottom to make sure the rice and the ramen all stick togetherOK! Now time to flip!f...fli....flip?!?No... maybe should use this board to flipFAILUREcooking it inwhole piece is NOT easy. Iwould recommend cooking it in small pieces :)thank you for watching

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