불닭 볶음면 뉴 레시피! 불닭 팬피자 만들어서 먹어봤어요. > 자취요리 레시피

자취요리 레시피 | 불닭 볶음면 뉴 레시피! 불닭 팬피자 만들어서 먹어봤어요.

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자취요리 레시피님의 자취요리 레시피 - 청각장애인을 위한 자막
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안녕하세요.
얌배추들얌무 입니다.
오늘은 어떤 음식을 만들어 볼 거냐면요자 이렇게 오늘은 불닭 팬피자를 만들어 볼 거예요.
엄청 쉬우니까?
여러분들도 따라해 보시면 좋을 것 같아요.자 그러면 바로 시작을 해 볼게요.
먼저 양파를 칼집 낸 다음에 썰어주세요.
자 그리고 핫바. 핫바를 보시면나무 꼬챙이가 어디까지 꽂혀있는지대중 이렇게 눌러보면 알잖아요. 그 나무 꼬챙이 전까지를 잘라 주세요.
여기는 구멍이 안 난 부분이기 때문에토핑으로사용할 거에요이제 나머지를 잘라줍니다.
이것은 소스에 들어갈 것이기 때문에그냥 여러분들이 원하시는 크기로 잘라주시면 됩니다.
그리고 마지막으로토핑 될 햄도 모양대로 잘라 주세요.
자 이제 팬에 기름을 살짝 둘러 주시고햄이랑 양파를 볶아줍니다.
양파가 어느정도 투명해졌으면 불을 꺼주세요.
그리고 소스 재료들을 넣어줍니다.
[불닭볶음면 소스, 케찹 3T, 설탕 1T]그리고 잘 비벼주세요.
잘 비벼 졌으면 물을 소량을 넣고불을 다시 켜 줍니다.
물은 한 50ml 정도 넣었는데크게 중요하지 않고 이렇게 재료가 자작자작 잠길 정도면 됩니다.
여기 안에 들어있는 후레이크는넣어도 되고 안넣어도 되는데저는 약간 지저분해질 것 같아서 안 넣을게요.
자 이제 어느정도 졸았어요.
보시면 이렇게 바닥을 그었을 때흘러내리는 속도를 한번 보세요.
이정도 걸쭉하면 됩니다.
자 이제 접시에 잠시 담아둘게요.
자 이제는 면을 삶아 줄 시간이에요자 여러분들 이렇게 면이 다 익었으면체에 받쳐서 물기를 살짝 빼주세요.
자 이제 이렇게 체에 받친 라면을 잘 펴주세요.
이제 불을 다시 켜주세요.
불은 최고 약불이 요리가 어려운 게 없는데 그나마 한개를 뽑자면이거 굽는게 제일 중요해요. 왜냐면은 불이 좀만 세도 밑부분이 다 타버릴 수 있어서불을 최대한, 할 수 있는한 약하게 해서 구워주시면 됩니다.
여러분들이 후라이펜에 누룽지 같은걸 구워 보셨죠.
그 정도라고생각하시면 되요.
되게 약불에서 서서히 이렇게 굳혀 주는 그런 느낌입니다.
자 여러분 어느 정도 굽다가 이렇게 흔들어 보시면이렇게 팬에서자기들끼리 붙어 있는걸 알 수가 있어요.
이때 뒤집어 주시면 됩니다.
자 여러분 이렇게 뒤집은 상태에서 살짝 살짝 눌러주세요.
여기에 막아 이제 토핑을 올려 줍니다.
자 먼저 소스를 올려 주세요.
자 그 다음에는 치즈를 올려줍니다.
그리고 햄도 이렇게 장식으로올려주세요.
자 여러분 이제는 뚜껑을 덮어 주시고아까처럼 최고 약불에서 위에 치즈만녹을 정도로 익혀 주시면 됩니다.
자 여러분 그리고 여기 이렇게 살짝 열어 보세요.
너무 확 열지는 마시고저는 지금 다 녹았어요.
. 이제 불을 꺼줄게요.
그리고 완성 접시에 담아 둡니다.
자 여러분 그러면 한번 먹어 볼게요.
이거 동그랗게 생긴, 이렇게 이렇게 하는거그거 있었으면 좋았겠지만아시잖아요. 없는거[칼이 안 들어서 피자가 안 잘림][왜 다 따라와...][2차 도전][실패][난감]여러분들 피자는 꼭 이렇게 들고 뭐가 된다는그런 편견을 버리세요.
그러면 저는 특별하게 젓가락으로먹어볼게요.
[이 맛이야]사실 맛있을 줄 알았지만진짜 맛있네요.
근데 매워요불닭볶음면을 그냥 만들어 먹는 것 보다는 훨씬 덜 매워요[그래도 나한텐 맵다...]ㅋㅋㅋ이거 거의 라면인데...?제가 지금 칼이 안들어서 들고 먹으니까?
여러분들이 생각하시기에그냥 불닭볶음면에 치즈 넣은 거?뭐 그정도로 보일 수도 있는데 전혀 달라요불닭볶음면맛 피자소스의 느낌이고그리고 밑에가 살짝 누룽지가 생겨서음 그걸 먹는 것도 맛있어요.
아 근데 맵긴 맵다더 먹으면 마무리를 못할 거 같기 때문에 여기까지만 먹도록 할게요.
재료도 그렇게 비싼 재료가 없고만드는 것도 어려운 게 없으니까?
이건 꼭 한번 만들어 보셨으면 좋겠어요.
그리고 맛이 없을수가 없는 요리이기 때문에면 익히실 때 타지 않게만 잘 익히시면모두가 성공하실 수 있을 거에요여러분들도 바쁘셔도 끼니는 꼭 챙겨드셔야 합니다.
알겠죠.
?저희는 다음 영상에서 또 만나요 안녕[다음레시피-당면땅]

Hello YambaechoosIt's YammooThe dish that we are going to prepare for today is,like this, the Buldak panpizza.It's really easy, so you can try it as well.OK then, let's start right away.First slice the onions like this then chop them up.Then the hotbar(sausage onstick). If you look at the hotbar,you can see where the stick is up toif you press on it like this.Cut it in front of where the stick is.Since there is no hole in this part,we will use it for toppings.Now cut the rest.Because this is going into the sauce,you can cut it to whatever size you please.And lastly, cut the ham that's going to used as topping according to it's shape.Now putbit of oil on the panand fry the ham and onions.When the onions have become somewhat transparent, turn the flame of.Then put the ingredients for the sauce in.[Buldakbokkeummyeon sauce, 3of ketchup, 1of sugar]and then mix them together well.When it's mixed, putbit of water inand turn the flame back on.I put about 50 ml of water inbut that's not hugely important and these ingredients should just about be covered to simmer.The flakes inside this satchetcan be added or left out butI think it's going to bebit messy, sowill leave it out.Now it's somewhat boiled down.As you can see, whenscrape the bottom like this,look at the speed at which it's flowing down.It should be about this thick.Now I'm going to put it inplate forwhile.Now, it's time to boil the noodles.So everyone, when the noodles are all cooked like this,usesieve to drain out the water slightly.Now, spread the noodles that have been drained.Turn the flame back on to the weakest flame.This dish doesn't really have anything difficult but to choose one,heating this is really important.This is because, even if the flame is slightly stronger, the bottom parts could all burn up.Therefore you should heat it up using the smallest flame possible to you.Have you tried making nurungji(browned rice) onfrying pan?It's kind of like that.It's like slowly hardening it onvery weak flame.Now as you heat it upbit and then try to shake it,you can feel that they are stuck together with themselves on the pan.You can flip it over at this point.Everyone, now gently push it down after flipping it over.Nowwill place some toppings on top of this.First, put the sauce on top.Next, put the cheese on.Then put some ham on it as decoration.Now everyone, cover the lid andcook it on the weakest flame, just likewhile ago, until the cheese meltsOkay everyone, now, open it slightly and peek.Don't open it abruptly andfor me, all the cheese melted. Turn the flame off now.Then plate it on the finishing plate.So everyone, let me try this out.For the round thing here, it would be good to havethe thing that does this and this but,you know, we don't have that.[The knife is blunt andcannot cut this][Why is everything coming along...][2nd attempt][fail][helpless]Everyone, that you should hold the pizza up like this to eat,throw that prejudice away.I will specially try to eat it withfork then.[This is it]Actually,knew that it was going to be good butit's really good.It'sbit spicy though.It'slot less spicy than having just the buldakbokkeummyeon.[but it's still spicy for me...]Hehehe, this is almost like ramen...?Sinceam not holding this because the knife was blunt,you might think thatI'm simply eating buldakbokkeummyeon with cheese in it.You could see it that way but it's completely different.It's like buldakbokkeummyeon flavored pizza sauceand since the bottom has brownedbit,uhm, it's good to eat that too.But this is spicy though.I don't think I'll be able to end this video ifate more so I'll finish eating now.The ingredients are quite inexpensive andsince it's not that hard to make either,I hope you try this out once.And because this cannot betasteless dish,if you cook the noodles so that it does not burn,everyone should be succeed.You should all have your meals even though you may be busy,got it?See you again in my next video. Bye. [Next recipe - Dangmyeon(glass noodles)-ddang]

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